?

Log in

No account? Create an account

Dementia Praecox

Recent Entries

12/13/06 06:30 pm - >> Hoax Hoax Hoax!
[SuBurBasS-HeReTiK-compilatie]
- freaky tonen voor freaky klonen -

DOWNLOAD

11/4/06 02:50 am

11/1/06 05:46 pm - >> Moet Niks

De moet-toestand gunt me geen rust en verpest m'n humeur
Al uren gezocht naar een splintertje wil;
éénmaal gevonden schroef ik verwoed de aanstalte in elkaar.
Aan het eind van de dag is het bouwwerk zelden voltooid
Dus ik moet helemaal niks

Ik kweek niet de wiet; rook ook geen crack
Gebruik alleen maar Bass want ik herken de spelfouten
in de zin van m'n Leven. Mijn Mondeling ging goed. Dus.

Laat ons met Rust

Ontmoeten is mijn Ideologie dus ik stem op een matpartij
Een staakt-het-praten is mijn wapenoffensief
Bombardamenten van Inkjets
Geef mij maar chaos en dwing jezelf moedeloos
Ook Ruïnes hebben Fundamenten

Oh Sterke Armoeder van Justitia,
De massa weegt te zwaar; de wereld op m'n kop
De balans is zoek


What's my say?
It looks like Rain today


10/20/06 05:11 pm - >> Jezus van Interneth

Als Jezus een surfer was zou hij niet gestorven zijn voor m'n zonden. Evenmin voor die van jou. Voor niemand niet. Anoniem ten gronde met een huizenhoge therapeutische rekening voor z'n RSI kwaaltje. Stadsmuren zijn zo passé; vandaag bouwen we gewoon een Firewall. Geen nagels in oud hout maar een pop-up die wordt geblokkeerd door Microsoft.

A Gateway to Heaven, Where Bill strikes down with great anger...

Het nieuwste Testament is een willekeurig Blog,
Waar de massa zich thuisvoelt.

Het nieuwste Perkament is een website,
Waar anonimiteit zegeviert

Ondanks een té hoge resolutie en smakeloos exhibitionisme
10/18/06 05:55 pm - >> Eet deze Frequentie10/12/06 02:16 pm - >> Fruitvliegjes

Langzaamaan rijpt de tijd verder en ik ben nog steeds in de eerste fase. 't bloeien is nog niet eens begonnen. Ik durf niet te denken aan een vorm van oogsten.
Ondanks deze schrikbarende conclusie stel ik me tevreden met het feit dat ook de ziektes van het gehele groeiproces mij nog niet hebben getroffen. Ik heb geen spint in het blad. Toprot? Nou niet voor mij en andere testuitslagen zijn dusdanig dat ik met een gerust hart een ansichtkaartje zou kunnen sturen naar het thuisfront.

"Mama, ik eet gezond, heb het leuk en laat de antibiotica nog maar even voor wat het is."

M'n hoofd staat ingesteld op automatisch scannen. Files worden doorzocht op iets wat zou kunnen wijzen op een virus. M'n huisarts Dr. Norton doet z'n werk maar lijkt niet geheel up to date. Ik voel wel degelijk enkele besmette bytes hier en daar. Trojaanse paarden die m'n cellen binnen sluipen; ongedierte waar ik geen vat op kan krijgen. Het liefst rooi ik, en roei uit. Maar een stabiele zeewaardige kayak ontbreekt en wat rest is een drenkeling met slechts de wens aan te spoelen op een -bijna- onbewoond eiland. Een plek waar geen confrontaties plaatsvinden met vele anderen die me doen twijfelen en beredeneren.

Bossen heb ik altijd gemeen gevonden. Prachtig, al die bomen. Vredig haast. Maar ondertussen kijken ze op je neer, lachen je achter je rug uit. Zie ik een Ent, dan hak ik 'm om. Brandhout voor het meisje wat ik bemin en een houtsnede voor de jongen in m'n hoofd. Hoeveel enten dien ik te doden als ik zoveel monden zou moeten voeden?

"Wie ben ik dan?"

Hoelang kun je bezig blijven met een essentiële vraag als deze? Wanneer ben ik in staat om het antwoord te snappen of stiekem het antwoordenboek in te zien?

Geef me de liefde, of geef me de haat
Zodat ik weet waar ik staan kan

10/10/06 02:46 am - >> Poldergeist

Kreeg ik maar een klap van de molenwiek
Want dan draaide ik tenminste niet meer door

10/3/06 05:19 pm - >> Anatomie

I see dead people, it isn't my fault that they were evil
Fuck a favorite I hate everybody equal
Bitch I warned you all, didn't I?
Now everybody wanna talk shit and cry asking why

The teachers let it happen
I've even seen some of them teachers laughing
That's why I had a smile on my face when I started blasting

I wasn't crazy - all of you all were sick
I was the nicest person in the world - you all were dicks
Don't even try to analyze me now you have no chance, back then

maybe you could've been my friend


Bianca heeft ook bluetooth. Shitchat van anderhalf uur over beltonen en andere ware terreur. De intellectuelen in spé hebben de hedendaagse techniek onder de knie. Een ontgroening voor mij, en een scalpel voor jou. Geschatte leeftijd: 22 jaar.
Alleen het gele vervoersmiddel met het logo van de NS herinnerd me aan het feit dat ik wel degelijk reis op planeet aarde. Geheel bij bewustzijn waan ik me meer op Blöb, ergens ver weg in een onbekend zonnestelsel. Ik ben geen buitenaards wezen, m'n medemens helaas wel. Ik spreek niet hun taal, Darth Vader is een onbekende maar ik koop een lasergun en schiet ze allemaal overhoop.

Nee, ik kom niet in vrede, ook niet met het zwaard maar met een studentikoze brandhaard.

9/26/06 12:58 am - >> Geen Turtle voor Jou!

He maar mam, waarom heb je eigenlijk geen gothic gebaard? Het zou een stuk makkelijker zijn geweest. Had ik m'n depressies tenminste kunnen verbergen in een fluwelen jurk.

Nu drink ik wijn en dien 't mezelf dagelijks uit te leggen. Waar het dán fout ging in mijn leven. Verkeerde invloeden van de verkeerde vrienden? M'n leven wordt overspoeld door drugsdealers en Grand Theft Auto. Voor vrienden ben ik altijd wereldvreemd geweest.

Ik kreeg zelfs geen Teenage Mutant Ninja Turtle voor Sinterklaas. Nee, het enige wat ik kreeg was een bloedneus want op karate mocht ik ook al niet. "Daar willen we niks van weten, die agressie." Makkelijk praten, bessen plukkend vanuit de achtertuin. Geen Groene Mutant voor jou maar een tand door je lip. Ik heb 'm nooit vertrouwd, met z'n gore nepbaard.

9/23/06 06:31 pm - >> Skeleton Key

I'd give a twenty one gunshot salute
With a toy rifle that you bought me but it won't shoot
And all is well because there's been one too many shots
The sterile robots want to talk to me about Detox

Meet me, on Christmas Eve, we can fight but make up before you leave
Make visits with the rest of those who rest in pieces on my dreams
Meet me, at the fork in the road where lost souls get indecisive
Meet me, at the crossroads so I can have someone to walk into the light with


En nee, ik hoef niet meer. Want iedereen om me heen is al dood. Keuvelen over de flora & fauna in een weiland. De bloemen zijn verlept en de zoete dromen van de bijen ten prooi gevallen aan een imker.
ik zapp van realityshock naar realityshock. Hersenletsel loop ik thuis op, gewoon op de bank. Geen halfpipe die daar tegenop kan. Men zegt dat tv kijken een nihil calorieverbruik kent, toch valt het me zwaar. Ik ben bang dat de eeuwige reserve nu toch echt z'n dieptepunt heeft bereikt.
Het puntje van de ijsberg? Is ook al gruwelijk koud en een pooljas is niet voor mij weggelegd.

Het puntje van de ijsberg, is dat het eeuwige kippenvel wat mijn huid tergt? Moodswings als sneeuwstormen in een toendra waar Celcius in een reddingsdeken slaapt. Permafrost is een onbegaanbare State of Mind.
Was mijn bewustzijn maar onder invloed van welke drug dan ook. Geef me een andere schipper; een herder van mijn part.
Het zeil is kapot. Om over het anker nog maar te zwijgen.

De gruwelijke drang, voor alles behalve hier en nu. Breekt me weer op. Ik gooi flessen kapot tegen de muur maar wat ik ook bedenk, geen illusie die me het leven makkelijker maakt. Waar ga ik nou heen? Was het maar zo simpel te analyseren; kon ik de conclusie maar trekken: naar de klote.
Dat zou me tenminste nog iets van zekerheid verschaffen. Zoals het me zo lang duidelijkheid heeft gegeven. Helemaal niets nastreven, je gevoel van je afsnijden geeft slechts een brok in de keel. En daar heb je dan weer alcohol voor.
Afgestompt zijn, maar tegelijkertijd de onmacht door je bloed voelen stromen. Soms zo fijn maar altijd doordrengt van een ellendige pijn.

Eigenlijk heb ik niets meer te klagen. Ik heb vier wielen gevonden en belangrijker, iets wat in elk geval op een weg lijkt. Nog flink zweten zonder de luxe van een 4x4 maar 't gaat. Honderd keer duwen en de grond wegscheppen werkt ook; 't gaat alleen zo verdomd langzaam. Hobbel. En alleen op weg, zonder een opgepikte lifter-ster noch een trouw blafbeest. Bobbel. Het blijft me opbreken. Of ik wil gewoon teveel en ben nooit tevreden met wat ik heb. Maar ik ben tevreden; dat is het niet. Ben gewoon zenuwachtig en kan niet wachten. Waarop dan? Niet echt materie denk ik. Maar die gedachte is puur gevoelsmatig en dat vertrouw ik liever niet. Ratio blijft altijd op de loer liggen, ergens verscholen in het struikgewas. Was ik maar een Hasse; die was tenminste nog samen met Van Schaffelaar. Alleen willen zijn is één ding maar dat gevoel kunnen delen met een ander...

Eénsamen.

9/21/06 08:05 pm - >> Als de rook om m'n hoofd is verdwenen

9/20/06 12:21 am - >> Het Rendament van de Tendens

I can climb the Empire State Building but can't write my own name
I know 80 000 words but I can't express my hate towards you
I can talk quantom mathmatics but I can't force myself to shower
And yes, I can build an explosive device
But that doesn't mean I can operate it

I don't give a fuck about Flipper, all those whales or manatees
About protection of the Ozone
'Cause the real question is: Who's going to save me?


Gewoon Weten Dat voelt meer als Wedden Dat? Van jongs af aan heb ik een aversie gevoeld jegens jonge woudlopers en ander soort scoutingjugend maar een aanknopingspunt was op het moment wel verdraaid handig geweest. Hoe leg ik een bloedknoop?

Galgen zijn esthetisch zeer de moeite waard. Sommige dingen hoeven niet mooi te zijn maar puur functioneel. Zie je de schoonheid?

Vandaag speel ik Levend Galgje maar hang aan elastiek. Een beetje van de wereld, maar net nog niet dood.
Het knelt en schuurt maar ik hang hier vredig, laat mij in rust. Ophouden? Och, zolang ik beweeg bereikt 't bloed m'n vingertoppen. Ookal is het stervenskoud.

Ohh la la la is the way how we rock while we're doing our thing

Staak het vuren, doof dit uur. Een kampvuur vind ik altijd fijn maar ik ben geen Fenix.

9/14/06 07:11 pm - >> Gemeente maakt Fort

Het recht zal zegevieren. Maar het recht is een bocht. Hoe veilig ben je in een gebarrikadeerd fort als de vijand een veel dikkere plaat beton voor z'n kop heeft?

Gelukkig geloof ik al lang niet meer. Geen Jezus God of Allah die me wat wijs kan maken, dus van het poldermodel heb ik niets te vrezen.

Er is een kindje geboren, op de bebloedde vloer van een abatoir. "Mama, waar komt melk dan vandaan?" zal het eerste vraagstuk in z'n schattige doch uiterst zinloze en destructieve leventje zijn. "Geboortebeperking, Abortus!" zal ik roepen, doelend op ook jou bestaan. Om daarna het martelaarsschap te verkiezen boven een leven waar de apathie zorgt voor ontspanning. En dan een versnapering. Een pepernoot voor jou, en een parel voor de zwijnen.

Do you want a balloon?9/3/06 12:39 pm - Ver gaan de Vriendenschappen

En ik, waar blijf ik dan? Steken in een illusie? Een hallucinatie die verdomd veel lijkt op iets wat ik me herinner mee te hebben gemaakt. Maar wat was er dan zo mooi en intens aan; ik heb niet eens een foto als naslagwerk. Zelfs niet op m'n netvlies. Ik zoek naar een weerspiegeling. Maar herhaling is een sleur.

Ach, misschien is dat juist het mooie. Verandering. Hedendaags is niet het leven van Alledag. De dingen die we deelden waren prachtig maar gedoemd te mislukken. Maar het momentum van geluk houd ik graag vast, keten het aan m'n enkel. Voor altijd samen. En vermoord daarmee de essentie.

Vaak loop je naast me, samen pratend over alles
We kennen elkaar of zijn 't aan het leren
Alles goed, alles fijn
Maar ik zal altijd éénsamen

8/29/06 10:20 pm - Killer Beats8/25/06 06:27 pm - Digitaal mist de nostalgie van de Pen

Ik schrijf op papier, dat is mijn taal, maar dan wel voor mij alleen. Plastic surgery disasters gegoten in een qwerty toetsenbord. Dell staat erop. Net zo goedkoop als de gemiddelde straathoer.
Ik wil papier, en een pen. Handig, een levend journaal maar Personal Journals zijn slechts voor mij. Ach, meer openheid en eerlijk zullen we alles delen. Een Epitaaf is ook door iedereen te lezen. Era van het Open Hart

Buiten loopt een stelletje hand in hand, het borrelt in m'n buik. Het vlindertje kotst z'n miezerige nektarmaagje leeg en ik voel me fijn. Genieten van katers op een troosteloze zondag...

Give me a girlfriend, or a gun
Maar -alleen- bevalt me eigenlijk prima maar is vaak zo koud.

8/25/06 03:29 am - ReanimatieWeer terug. Kut weer, het regent. Nu de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten en "Hit the road Jack" zullen we zingen...
Geen andere stroom dan kabelende beekjes, internet werkt niet op de zonne-energie die ik dagelijks aanschouwde dus geen updates volgens plan.

Verloren hoop. Maar de herinnering heb ik diep opgesnoven, ondersteboven en heb m'n waan van de dag gevonden. Dagen werden weken en misschien maanden. Wat morgen komt blijft de vraag maar ik leef weer en heb een doel. Reanimatie

Wanneer is een weg vol met blubber; Drektek met acid-ogende shreks, verscholen in onverlichte K-holes. Ik schijn wat bij en verdwijn in een wildvreemde koepeltent, niet eens voor de hele nacht.Geef me een 4x4 en ver weg van hier

7/19/06 02:49 pm - Donderende Dagen

Pluk de zon, en blus 'm in het meer. Ja, Easttek was de bom.
Praag is de halte waar ik nu zit te wachten op de volgende bus richting een nieuwe nihilistische horizon. Czechtek...volgende halte waar geen lijnbus komt

De zomer kriebelt op m'n huid. Godverdomme wat relaxed.

7/10/06 05:31 pm - Waandag

Joggers & Smoggers, Damslapers versus Doodlopers...
Dwalend van A naar B en dan weer terug. Ik werp m'n lichaam op een matras van platgetrapte rozen en ander dor organisch materiaal. De verantwoordelijke daglichtvoetballers zijn zich van geen kwaad bewust. Uiteraard.

Nooit meer slapen, nooit meer alleen. Het park is mijn hemelbed.

7/6/06 07:05 pm - Psychaotisch Tafereel

De verliefdheid vertieft me en dope in m'n lever voelt als 't dode leven. Morbide gedachten verdrijven de Zon - Waar is m'n warmte in een slaapkamer diep onder de grond?
Powered by LiveJournal.com